Mokabon aanbevolen door Gault&Millau in top 10 Belgische koffiebars
Gault&Millau-inspecteurs zijn doorheen het land op zoek gegaan naar heerlijke koffie-ervaringen. Ze hebben tien koffiebars geselecteerd die indruk maken, zowel met hun koffie als met hun sfeer ...
Mokabon wint Gouden Boon Award voor Beste Koffie
Elk jaar brengt de 'Nacht van de Horeca' de crème de la crème van de Gentse eet- en drinkgelegenheden samen voor een grandioze awardshow. Dit jaar was het echter extra bijzonder voor Mokabon, die d...
Een Zoet Opkikkertje met Pit Dit hartverwarmende drankje, dat naar verluidt in de jaren '40 in Ierland is uitgevonden, was oorspronkelijk bedoeld om vermoeide reizigers op te peppen. Vandaag de dag...
Ambachtelijke koffie vs Industriële koffie
Ambachtelijke koffie wordt gekenmerkt door een meer persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij elk aspect van het proces, van de teelt tot het branden en verpakken. Het richt zich op kwaliteit en ver...
Het verschil tussen origine koffies en blends
Single origin koffies en blends verschillen op basis van de herkomst van de koffiebonen die worden gebruikt in hun samenstelling. Blends of koffiemelanges worden doorgaans samengesteld door koffieb...